Nå blir jeg også en stor jente! Så for å ta forvell med barndommen kjøpte vi inn masse rosa prinsesse ting, barnebursdag! I fjor feiret vi ikke bursdagen min, siden den var rett etter utøya ble det bare møter og styr og var heller ikke i humør til å feire. men nå tar vi igjen å gjør det sikkelig! Tror dette er den eneste gangen jeg har gledet meg til bursdag siden jeg var 13, nå kan jeg endelig kjøpe snusen min og vinen min selv! Aldri vært noe barbie rosa jente, men man må jo ta den helt ut nå som man blir 18!PS! 
Kommer til å blogge om utøya, utvika, innkjøpene osv etter hvert!  å de som kommentere bloggen min når jeg var på tur, å ikke har fått kommentar tilbake, det kommer også!:)
Selv fra avstand er det veldig godt å se øya igjen! har vært en tur på brygga i dag å der møtte jeg Eskil Pedersen faktisk! Mens jeg sto å forklarte bestemor og bestefar hvor jeg var osv, kom det to svensker å lurte på om jeg og søsteren min var der, søsteren min sa jo at hun ikke var der og jeg svarte ja, han tok et par bilder av oss. da skjønnte jeg at det var svensk presse. Så spurte han hvor jeg var på øya når det skjedde osv. og tok et par bilder av meg. husker ikke hvordan avis eller noe dette var, siden det var så uventet. Nå sitter jeg inne i hytten på Utvika, solen skinner og humøret er på topp! Det tar fortsatt evigheter å laste opp bilder, så må nesten legge ut når jeg har bedre tid!:-DHeia, fikk nettopp vite at det var gratis internett tilgang på denne campingen! Nå har vi stoppet opp på en camping i Gjøvik og skal sove her i natt før vi drar videre til Utvika. Utvika ligger ca 11 mil her ifra men kan ikke dra videre nå siden vi ikke har reservert hytten før den 19. På Dovrve fjellet stoppet vi på en sånn same suvenir butikk, der kjøpte jeg en kjempe søt drømme fanger! finner jo alltid noe å bruke penger på haha. Tar tusen år å laste opp bilder her, så må ta noe fra arkivet, får håpe at nettet er bedre på utvika så jeg kan poste bilder!
- Siv Kristin
Fikk vite i går kveld at vi skulle reise tidlig i dag, så da var det bare å skrape sammen noen klær å forte seg å rydde over rommet! da har vi en 8 timers lang bil tur og 56 mil foran oss! håper virkelig at dette går for, men det som er digg er at vi reiser med bobil, er litt bedre å sitte i sofa enn i en bil! håper virkelig at været er fint på mandagen, da blir det en tur innom tusenfryd før vi reiser hjem til lille Levanger igjen! Men å få på dette trøtte tryne noe sminke. Blogges fra Utvika!- Siv Kristin!
Synes ikke jeg får takket dere bra nok, jeg vill bare si at jeg setter pris på hver og en kommentar, om det er om meg, måten jeg skriver på, bloggen eller om utøya!:-) Måten dere er med på å støtte meg opp er helt fantastisk, å det betyr utrolig masse for meg! Jeg setter også stor pris på de som kommer med sine meninger, fordi alle sammen har ikke samme menig, det er bare sunt å høre andres meninger, for jeg blir ikke sint og lei meg om du mener det motsatte som meg, for alle kan ikke ha samme meninger som meg. Tusen takk for at du er den du er og at du tar deg tid til å lese min blogg! 

Så over til noe annet, i morgen kveld eller tidlig torsdag, reiser jeg og familien min ned til Utvika camping, der vi skal bo til 23. 22. juli skal jeg over til Utøya igjen, og gleder meg masse til å møte igjen alle fantastiske auf'ere. Jeg skal kjøpe meg internett mens jeg er på campingen, så nye bilder av utøya og oppholde kommer da selvfølgelig på bloggen. stay tuned!

Nå på twitter, facebook og blogg har jeg sett at folk komme med " skriver alle personlige innlegg på blogg nå eller?" Om en person har lyst å dele sine opplevelser, kan ikke dette være noe annet enn fantastisk? det krever ganske mye mot å skrive et slikt innlegg, og hvorfor ikke vise hvor mye mobbing det faktisk er? Tenk deg de som blir inspirert av de/oss som skriver personlige innlegg en dag har mot nok selv til å skrive et, denne personen er da et skritt nærmere til å få hjelp " har jeg mot nok til det, har jeg mot nok til å spør lærere og rektor om hjelp" derfor synes ikke jeg at vi skal kritisere de som gjør det, for dette kan jo bare være en bra ting?:-) Selvfølgelig er det bra med en blogg der positiviteten er på topp hver dag, men vet dere hva? det går ikke, ingen person kan ha det 100% bra hver eneste da, er denne personen deppet eller lei seg må jo personen få skrive om det å?:-)

jeg kan ikke være alene om å mene dette? hva mener du?
Hadde jeg bare kledd dette antrekket! Skinnbukse, en stilig sweat, skinnvest uten på genseren (luvit), jeffrey campbell og noen tøffe øreringer
genseren får dere kjøpt på carlings, skinnvesten og øreringene på gina, skoen på nelly og skinnbuksen hadde de på H&M men er usikker om den fortsatt selges.

En slitt demin bukse, ser for meg den litt mer baggy og enda lysere, en hoodie kanskje ikke akkurat den jeg valgt ut, men noe i den duren, converse og beach armbånd!Buksen på bilde er fra cubus, genseren fra bikbok, skoene fra junkyard og beach armbånd får man kjøpt litt over alt, eks syden.

Dette er min type klær, litt tøfft og kult:-) elska den øverste, hva synes du?
Jeg er målløs, hadde ikke trodd at jeg skulle få så mye fine tilbake meldinger og heller ikke at det var så mange som tok seg tid til å kommentere. Folk jeg ikke har kontakt med lenger snakket til meg på facebook, venner av mamma og ukjente. I hele dag har jeg vært uten ord, hva skal jeg si? jeg er ikke flink til å ta i mot fine kommentarer og hvordan skal jeg vise dere at jeg setter pris på hvert eneste ord. Fikk nesten ikke sove i natt på grunn av innlegget, jeg var så redd for at folk ville se dumt på meg eller ikke bry seg, men jeg tok feil. Jeg vil takke dere alle som tok dere tid til å lese og kommentere, alle deres ord varmer! 

Du kan lese innlegger HER

igjen, TUSEN TAKK! 
Det er mange bloggere som har delt sine meninger og personlige opplevelser om mobbing. Folk kan tenke at de som gjør det er bare keen på å komme på topplisten på blogg.no siden mange av de som skriver om det havner nettopp der. Jeg selv bryr meg ikke om jeg har 50 000 lesere eller om jeg har 100, for som sagt er det budskapet som teller, men med flere lesere får bloggeren mer motivasjon til å nettopp drive bloggen, å det er sikkert du som blogger kjent med? Jeg ble inspirert av xingarx, som dere sikkert har fått med dere hvem er, han delte et personlig innlegg å nå har jeg mot nok til å dele mitt personlige innlegg.

Men tilbake til overskriften, i det samfunnet vi lever i nå er det veldig mye kroppsfiksering. i media vises syltynne modeller, det er aldri en person med normal kropp eller en som er overvektig? alltid en person som er tynn og veltrent, hvorfor det? Er det for at vi andre ikke er like bra, like pene?  

På barneskolen var ikke jeg så mye større enn de i min klasse, men på grunn av at jeg var sjenert og stille ble jeg et lett offer for mobberne. Etter mange år med mobbing fikk jeg det dårlig med meg selv, som er en selvfølge, når du nesten får høre hver dag at du er tykk, stygg ja you name it får man det ikke det bra med seg selv eller hva? Jeg la på meg, om det var at jeg spiste usunt eller om det var kroppen som forandret seg på grunn av puberteten det vet jeg ikke. Jeg husker godt da klassen var i bassenget å vi skulle dusje, så var den en jente i klassen som så på meg å spurte " hvorfor er du så tykk?" Så sjenert som jeg var turte ikke jeg å si noe på det, hva skal jeg gjøre da? si noe dumt å få alle jentene til å le av meg? nei jeg droppet å si noe. Dagene etter startet jeg å takke nei til goderi, familien min spurte meg om det var noen som hadde sagt noe til meg, for det er ikke så ofte et barn takker nei til litt goderi? 

Årene gikk å jeg startet på Ungdom skolen, en ny start med nye muligheter! ja nettopp jeg fikk nye venner, gode venner! :-) Jeg fikk det jo selvfølgelig bedre med meg selv siden jeg hadde så gode venner som var der for meg. Men alt va jo selvfølgelig ikke over. En ny trend, jo nettopp baksnakking og nett mobbing. Det å få høre av andre at du blir baksnakket var ikke noe bedre enn å få det ansikt til ansikt. Etter mange dager, uker og måneder meg konstant gråting og lite søvn fikk jeg nok, nei jeg turte heller ikke da å stå opp for meg selv. Jeg fant fram kniven og kuttet meg, det var ikke det store 4 kutt på hånden, for jeg viste selv at om det var noen som fant ut av dette ble jeg mobbet, for hva? jo nettopp det å være emo, for når du kutter deg er det noe du liker å gjøre du koser dag da eller? nei, en den smerten du har følt i hjerte i mange år kom bort akkurat da hadde jeg ikke vondt i hjerte men på hånden, å det føltes faktisk godt.

                                                 
Jeg startet på Videregående skole på helse og sosial fag jeg var stolt nå var jeg blitt stor, å det føltes ekstra godt å komme i klasse med noen av mine gode venner, men samtidig kjipt å ikke komme i klasse med min bestevenninne Synne. Men vet du hva? det gjorde ingen verdens ting for 1HSB var den beste klassen et så godt klasse miljø har jeg aldri opplevd. Selv om mobbingen var borte var fortsatt arrene der, jeg var fortsatt stille og sjenert, og gjemte kroppen i store hettegensere eller store bukser. Gymmen var jo et problem, måtte jeg igjen dusje med jentene i klassen, jeg slet fortsatt med episoden fra garderoben på barneskolen så gymmen ble ikke det faget jeg gjorde det best i, men på grunn av at vi hadde gym i 2 siste timene slapp jeg dette, jeg kunne dusje hjemme, flask? JA! 

Nå er jeg nettopp ferdig med andre året på videregående ting har forandret seg så mye! nei jeg har det fortsatt ikke bra med meg selv, hele livet ble snudd opp å ned. Sommeren 2011 dro vi til utøya Sommerens vakreste eventyr, å det var sikkert! øya var så fin, med god stemning og et godt miljø. 22 juli flyktet vi for livet. En mann i politi klær ville oss vondt. Siden jeg sliter ganske mye fra før ble problemene mine verre, Sosialangst, depresjon, bekymringsangst, søvnproblemer ja listen er lang. Skolen var nok det verste hvordan kan en person uten energi klare en heldag på skolen? det går ikke, det ble masse fravær, men så sta som jeg var, var ikke det å dele opp skole året noe for meg, dette skulle jeg klare. Fortsatt med masse fravær klarte jeg det nesten. Jeg strøk 3 fag, å må ta de igjen til høsten, men er ikke skuffet over meg selv, jeg har gjort det bra til å slite så mye som jeg gjør. 

De som har så god selvtilgitt å ikke forstår kan godt komme med " gjør noe med det da, tren og spis sunt, det er da ikke så vanskelig?" jo det kan jeg si at det er, jeg har prøvd:-) har du ikke det godt ed det selv er det vanskelig å bare gjøre noe med det. 

Jeg er fortsatt ikke fornøyd med kroppen min og den jeg er. Men vet dere hva? jeg er et menneske jeg også, ikke døm meg for det dere ser, kjenn meg så døm meg. Jeg driver ikke på med kutting, det var den enegange, jeg angret, men gjort er gjort? Jeg har tro på at en vakker dag skal jeg fjerne all angst og klare å si til meg selv " siv, du er ikke tykk, de tar feil" tusen takk til de som tok seg tid til å lese! i still believeNå ligger jeg her igjen da, fullsjuk som faen! Kan ikke huske jeg har vært så dårlig siden russe tiden, værste av alt er vell at jeg ikke får i meg noe mat siden det er ingenting som frister. Men det kan bare tyde på at kvelden i går var bra! Hver gang jeg er fullsjuk går jeg på google og søker opp " tips for bakrus", men finner bare ting som man må gjøre i forveien, som jeg ikke er så flink til, har du tips tar jeg gjerne i mot dem! 

gadd ikke hente cameraet, bare jeg rører på meg føles det ut som jeg må spy. 

Håper dere har en bedre dag!
Nå har Therese vært så snill å laget header til meg! Synes det er fint gjort at folk gjør noe for andre uten at de må ha noe tilbake for det. Du kan besøke bloggen hennes her http://thereseeikeland.blogg.no/ Er veldig fornøyd med headeren, hva synes du?

 

 

 

Ha en fin dag videre!
Nå ser det ut som Synne har fått resten av bildene fra utøya, å jeg kan endelig starte med den "boken" jeg har planlagt. I boken skal jeg skrive om de fine dagene før 22 juli, med bilder osv. Til vi kommer til den 22 der jeg skal skrive om den dagen som forandret livet til mange. Kommer også til å bruke avisutklipp av saken + noen få ting mer. Det var ganske godt å se bildene igjen men blir også litt deppa siden mye har forandret seg siden den gangen. 

her ser vi en ganske så sur Siv Kristin, som har blitt opp spist av mygg og forlatt i teltet i et par timer, haha, selv om jeg var sur da, er det noe jeg flirer av nå:-DEr ikke noe lyrics enda men dere får høre godt etter i første vers!

hva synes dere?
Nå stikker jeg å familien min på kino, vi skal se istid 4 og lillebror gleder seg! Jeg beklarer virkelig for dårlig blogging i det siste, men er så mye som skjer så rekker nesten ikke å blogge før jeg må løpe ut døren, men bedre blogging kommer!off, nå må jeg løpe å ordne meg! #dårligtid
Har hatt en utrolig fin dag på stranden, nå ligger maten på grillen og jeg er snart klar for å innta et herlig måltid ute i solen! 
Nå stikker jeg å familien min en tur på stranden, lillebror er gira på å bade! I kveld skal jeg sitte barnevakt til mine søskenbarn, så vi får se hvordan det blir med blogging i kveld, men håper jeg har tid til å legge igjen et innlegg. Men nå må jeg løpe! ha en fin dag!:-D

 
I en alder av 17 år har jeg bestemt meg for en tatovering og har allerede planlagt nr to. Jeg er en person som er fan av quotes med mening og tatoveringer med betydning. Jeg har valgt å tatovere tekst etter 22juli hendelsen. Jeg skal ta believe ned på ankelen og nr 2 er jeg usikker på hvor den skal være, men har tenkt på "what doesent kill you makes you stronger" eller "survivor"

 

Hva synes dere?
Sitter ute å nyter solen med en iskald cola og en fin bok! 

Hvordan er været hjemme hos deg?
 
Jeg ligger ganske mye våken om nettene å tenker tilbake på utøya, "hva kunne ha skjedd?" og "tenk om bare vi kunne..". Det er på natten alle tanker samler seg, det er da jeg slapper av og lar meg selv reise tilbake til utøya for å huske. Huske folka, plassen, ord, lukter, lyder og følelser siden traumene har feid bort mye av minnene. Tilbake til overskriften, jeg lever, pappa er en bok skrevet av far og datter, der datteren varpå utøya 2011. Nå skal jeg bruke nettene på denne boken i stede for å la tankene ta overhånd. Har du lest den?

Utøya 2011 - AAE <3
i dag fikk jeg og Synne en dvd med innholde på mobilen. På dvden var det meldinger, anropslogg, musikk, videoer og bilder. Ikke alt på mobilen min er "reddet" jeg fikk noen bilder, men bare et bilde fra bussturen til utøya. Synne hadde tatt flere bilder enn meg, så de kommer på bloggen etter hvert. Her har dere en smakebit

På tur til bussen.Synne på Bussen til utøya


på Jobb!


Solen skinner over Trøndelag igjen å jeg har ikke hatt tid til å nyte den enda, har bare vært på rommet å fikset i dag. Resten av uken er det jo rundt 24 grader hver dag, men overskyet selvfølgelig! får håpe de melder feil så det heller blir sol, hadde vært digg. Nå straks skal jeg gå nedover til jobbet til mamma så skal vi dra å se på seng, å om jeg finner den jeg vil ha skal jeg sette den av til den 12, da får søsteren min lønning, er ikke jeg heldig som har en så snill søster som er villig til å låne bort penger for den sengen jeg ønsker meg? 

Håper dere har en like fin dag som meg! 
Nå er gulvet lagt, så nå er det tid for fin justeringer, må male lister og kleskap osv og innrede rommet.  


ja den stygge lampen skal fjernes, her ser dere speilet og den hvite rammen, i rammen skal jeg ha masse bilder av venner og gode minner!


ja vet jeg har veldiig fin utsikt, kål åker liksom.. ser jo ut som snø


her er den komode tingen, som skal stå i det hjørnet "mellom" rammen og speilet, siden det er et hjørne bord:-)

hva synes dere?
Nå jobbes det og bankes det på rommet, er spent på hvordan det vil se ut til slutt! I går fikk vi hengt opp den store hvite bilderammen, et sort speil og vi har lakkert et tv bord/ kommode ting i hvit. Når gulvet er ferdig og litt mer kommer på plass skal dere få se hvordan det ser ut så langt. Skal også prøve å vise dere innkjøpe jeg lovte å vise dere og de siste spørsmålene kommer også, er litt treig til å få i gang ting, meeen det kommer!Har vært fraværende på grunn av oppussing av rommet, men nå er jeg snart i mål. Jeg har malt ferdig alle vegger og i morgen kommer bestefar og onkel å hjelper meg med å legge på gulvet! Håper det blir like bra som jeg ser for meg. Har ikke tatt noen bilder av hvordan det så ut, men kan legge ved noen bilder av hvordan det er nå, blir enda bedre når det er ferdig innredet og gulvet er på plass.Hva synes dere?:-)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits