Jeg beklager veldig for at jeg plutselig ble borte, etter turen til Utvika har tankene vært en helt annen plass og jeg trengte tid til å ta inn nye inntrykk osv. Jeg kom forresten inn på Barne- og Ungdom på Levanger videregående skole, Jeg tar igjen to far gym og Yrkesutøvelse (kanskje blir det matte også) Klassen min er veldig grei, men også veldig stille til tider, håper dette ordner seg med tiden. Nå driver vi i klassen med et lite "prosjekt" vi samler inn penger, slik at vi kan komme oss til Estland for å besøke barnehjem og ungdomshjem, og vi håper virkelig at vi klarer det!

Siden jeg bare har skole i 9-11 timer har jeg jo mer tid til bloggen og mer tid til å samle opp energi! Jeg har det faktisk veldig bra for tiden, jeg har kommet inn i en veldig god periode, og jeg håper virkelig at denne er lang varig! Ellers er det ikke noe nytt, iallfall ikke noe som jeg kommer på med det samme :-)håper dere har en fin fin dag!


  0 kommentarer på "JEG LEVER"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Siv kristin 17 år fra Levanger. Laget bloggen som terapi etter 22 juli. Jeg var selv på utøya å trengte en plass jeg kunne dele tanker og følelser tiden etter 22 juli. Jeg blogger også om helt normale ting, altså hverdagen min.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits